Infotainment

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru 2

Kini Trending

Siapa tidak kenal dengan pasangan selebriti Eira Syazira dan Azad Jasmin yang sentiasa menghiburkan pengikutnya di laman media sosial. Pasangan sweet couple ini sentiasa berkongsi kehidupan dan telatah keluarga kecil mereka buat tatapan umum.

Terbaru, Azad Jasmin memberi kejutan dengan menunaikan impian isterinya, Eira Syazira sebuah rumah kediaman baharu mereka.

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru 5

Menerusi video posting yang dimuat naik Eira Syazira di laman Instagram, Azad Jasmin telah membawa isterinya ke kediaman baharu mereka selepas mengerjakan solat terawih. Difahamkan, kediaman rumah dua tingkat itu sudah 90 peratus siap sekali dengan dekorasi dan perhiasan dalaman.

Eira bagaimanapun bersyukur atas hadiah terindah yang diberikan oleh suami tercinta selepas 10 tahun mengharungi bahtera perkahwinan bersama-sama.

Allahuakbar!! Surprised nak mati!! Hadiah terindah selepas 10 tahun perkahwinan dari suami tercinta. No words to describe, segala puji bagi Allah SWT. Thank you my love.

Difahamkan, Azad Jasmin mengambil masa tiga bulan untuk menyiapkan hiasan dalaman rumah mereka tanpa pengetahuan isterinya. Malah, dia turut ‘komplot’ dengan adik ipar untuk memberi kejutan kepada Eira. Rumah kediaman pasangan ini juga turut mempunyai mini surau.

Selepas 13 tahun tinggal di rumah flat hari ini, di bulan Ramadan yang mulia I hadiahkan you rumah ini. I harap you suka.

Sumber: Eira Syazira


13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru 7

The following two tabs change content below.13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo