Infotainment

200 Buah Kenderaan Terkandas, Gara-Gara Stesen Minyak Habis Petrol

200 Buah Kenderaan Terkandas, Gara-Gara Stesen Minyak Habis Petrol
200 Buah Kenderaan Terkandas, Gara-Gara Stesen Minyak Habis Petrol 1

Lapor Astro Awani, kira-kira 200 buah kenderaan telah terkandas di sebuah stesen minyak di Setiu pada Jumaat gara-gara kehabisan petrol.

Menurut seorang pengguna, Azuddin Yusoff, dia telah bergerak pulang ke Pahang dari Kelantan namun terkandas di stesen minyak berkenaan sekitar jam 6 petang semalam.

Menjengah ke tengah malam hari yang sama, dia bersama pengguna jalan raya yang lain masih ‘tersangkut’ di stesen minyak berkenaan.

Dia dalam pada itu meluahkan rasa kesal dengan kejadian tersebut dan mengharapkan pihak berkuasa atau pihak stesen minyak mengambil tindakan bagi menyelesaikan masalah tersebut.

Manakala penyelia stesen minyak bertugas, Hafikir Zaki tampil memohon maaf di atas kesulitan yang dialami pengguna jalan raya.

Lori yang menghantar minyak telah datang tapi kerana kesesakan yang berlaku, kenderaan bergerak perlahan, sepatutnya sampai lebih awal tapi kerana kereta banyak jadi tergendala.

Difahamkan sekitar jam 12 malam tadi lori yang membawa bekalan minyak telah tiba bagi mengisi tangki yang kosong di stesen minyak tersebut.

kebakaran di kelantan, mercun bola


1 minggu lalu

“Dah La Tak Ada Air..” – Bahana Mercun Bola, Enam Buah Rumah Di Kelantan Hangus Terbakar


200 Buah Kenderaan Terkandas, Gara-Gara Stesen Minyak Habis Petrol 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list