Infotainment

28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah

28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah
28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 1
February 21st, 2022 | by Hariz

Kini Trending

28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah

Siapa sangka khidmat yang diberikan oleh seorang wanita selama 28 tahun bekerja di sebuah stesen minyak dibalas dengan hadiah pakej umrah oleh majikan sebagai tanda penghargaan.

28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 4

Foto: Tiktok @siti5847

Menerusi perkongsian pengguna Tiktok @siti5847, dipercayai pemilik sebuah stesen minyak, dia menghadiahkan pakej ibadah umrah kepada pekerja yang dikenali sebagai Sapuan, 59 tahun yang telah berbakti selama 28 tahun di sebuah stesen minyak di Pendang, Kedah.

Dalam video tersebut, dikongsikan foto-foto Sapuan bersama beberapa individu lain di dalam pesawat, dan beberapa lokasi lain di Makkah.

Staf paling lagenda di stesen minyak Petronas Pendang. Long Servis Reward (Anugerah Pekerja Paling Lama Berkhidmat) ‘Pakej Umrah’ kepada beliau.

Perkongsian video tersebut mendapat pelbagai reaksi positif netizen yang memuji majikan terbabit kerana menghargai pekerja yang setia, selain ada yang mengakui sudah lama mengenali makcik Sapian, dan berkata wanita itu telah bertugas di stesen minyak berkenaan sejak tahun 1992 lagi.

28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 6 28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 8 28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 10 28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 12 28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 14

@siti5874

Staff paling Legend di Petronas Pendang. Long Servis Reward “Pakej Umrah” kpd beliau? #fyp #fyp? #fyp??viral #foryou #tiktok #viral #fypdongggggggg

? suara asli – Galeri Musik01 – Galeri Musik01

Sumber: Tiktok


28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 16

The following two tabs change content below.


28 Tahun Setia Berkhidmat Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan Pakej Umrah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list