Artikel Terkini

3 cedera, kenderaan terjunam ke dalam gaung

3 cedera, kenderaan terjunam ke dalam gaung
3 cedera, kenderaan terjunam ke dalam gaung 1

JEMPOL – Tiga lelaki berhadapan detik-detik cemas apabila kenderaan yang dinaiki terjunam ke dalam gaung sedalam 3 meter di Jalan Felda Palong 7 dan 8, di sini, petang tadi.

Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Seri Jempol, Penolong Kanan Penguasa Bomba (PKPgB) Mohd Hazren Mohd Zahar berkata, pasukannya bergegas ke lokasi sebaik menerima panggilan pada pukul 5.14 petang.

Menurutnya, turut dikejarkan ke lokasi kejadian ialah pasukan bomba bantuan dari Balai Bomba dan Penyelamat Bahau serta Gemas bagi membantu membawa mangsa keluar dari kenderaan jenis Toyota Hilux tersebut.

“Difahamkan ketiga-tiga mangsa berusia lingkungan 30 hingga 50-an dalam perjalanan dari Melaka menuju ke Terengganu melalui jalan Palong 4,5 dan 6. Kenderaan tersebut dalam keadaan terbalik di dalam gaung berkenaan.

“Pasukan bomba telah menggunakan peralatan khas bagi mengeluarkan dan mengusung mangsa ke tebing jalan. Kesemua mangsa telah diserahkan kepada pihak Kementerian Kesihatan (KKM) dan dikejarkan ke Hospital Jempol bagi rawatan lanjut,” katanya hari ini.


3 cedera, kenderaan terjunam ke dalam gaung 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo