Infotainment

9 Tahun Bercinta, Lelaki Luah Kekecewaan Teman Wanita Curang Dengan Orang Lain Di Omi

9 Tahun Bercinta, Lelaki Luah Kekecewaan Teman Wanita Curang Dengan Orang Lain Di Omi
9 Tahun Bercinta, Lelaki Luah Kekecewaan Teman Wanita Curang Dengan Orang Lain Di Omi 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Selepas lama bercinta, pasti pasangan yang bercinta mahu ke fasa seterusnya iaitu mendirikan rumah tangga tetapi pastinya banyak cabaran yang perlu dihadapi untuk ke fasa tersebut.

Artikel Berkaitan:

Terbaharu, perkongsian seorang pengguna Twitter @ezdsh telah jadi bualan netizen apabila kisah cintanya putus ditengah jalan apabila pasangannya didapati curang apabila keluar dengan lelaki lain yang dikenali di aplikasi Omi.

Difahamkan, mereka bercinta selama 9 tahun dan dia masih lagi berusaha mengumpul wang untuk menghalalkan hubungan mereka tetapi tidak sangka kekasihnya itu tergamak untuk curang. Tambahnya, dalam masa 6 bulan ini dia sibuk bekerja dan mereka sering bertengkar, rupanya kekasihnya itu mempunyai lelaki lain dalam diam.

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian netizen dan rata-rata netizen mempersoalkan tindakan kekasihnya yang curang. Malah, para netizen turut menzahirkan rasa simpati kepada lelaki terbabit dan mahu dirinya tabah menghadapi ujian ini.

Bukan itu sahaja, rata-rata netizen mengatakan bahawa curang adalah perbuatan yang tidak dapat dimaafkan dan kesakitan pasangan yang ditinggalkan itu akan memberikan impak besar dalam hidup mereka.


9 Tahun Bercinta, Lelaki Luah Kekecewaan Teman Wanita Curang Dengan Orang Lain Di Omi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo