Infotainment

Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024

Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024
Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024 1

Kini Trending

Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024 2

Nama atlet lompat jauh, Abdul Latif Romly jadi bualan netizen setelah dia berjaya menyumbang pingat emas ketiga negara pada Sukan Paralimpik Tokyo 2020. Namun disebalik kejayaan itu, ramai gadis terpikat dengan wajah tampan Latif yang tampil lebih ‘macho’ pada penampilan sukan paralimpik kali ini.

Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024 4

Menurut ibunya, Salmah Yatim, anak bongsu daripada tujuh adik beradik itu sebenarnya sudah mempunyai pilihan hatinya dan merancang untuk mendirikan rumah tangga pada tahun 2025.

Latif rancang kahwin pada 2025 kerana buat masa ini dia masih nak tumpukan kepada sukan terlebih dahulu. Kalau ikutkan saya, 2025 pun masih rasa Latif terlalu muda lagi untuk berkahwin.

Ujarnya lagi, Abdul Latif tidak terfikir untuk menamatkan zaman bujangnya dalam masa terdekat kerana ingin fokus dalam sukan dan menyasarkan untuk menyertai Sukan Paralimpik di Paris pada 2024 nanti.

Namun, kami tidak ada halangan sebab keluarga pun sudah lama saling mengenali antara satu sama lain. Dia pun ada cakap yang lepas acara Sukan Paralimpik di Paris, baru merancang untuk berumah tangga.

Dalam pada itu, Abdul Latif dan teman wanitanya sudah mengenali antara satu sama lain sejak zaman sekolah lagi ketika mereka belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Alwi, Kangar, Perlis.

Sebelum ini, atlet berusia 24 tahun itu menjadi perbualan orang ramai apabila perubahan wajahnya yang kini jauh lebih matang berbanding wajahnya semasa di Sukan Paralimpik Rio pada 2016.

Sumber : Kosmo


Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024 6

The following two tabs change content below.


Abdul Latif Dah Berpunya, Rancang Nak Kahwin Lepas Sukan Paralimpik Paris 2024 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo