Infotainment

“Ada Yang Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?”

“Ada Yang Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?”
"Ada Yang Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?" 1

Sebelum ini pelakon Rita Rudaini mencetuskan kontroversi apabila berpendapat warga emas tidak sepatutnya dipaksa mengambil vaksin Covid-19.

Terbaru, pelakon itu mempersoalkan mengapa ada rakan industri mempertikaikan individu belum menerima vaksin boleh menjalani penggambaran.

BACA:“Jangan Paksa Orang Kalau Tak Nak Vaksin”

"Ada Yang Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?" 2

Rita turut mengatakan mengapa perlu rezeki dengan rezeki orang lain serta meminta supaya bersangka baik dan percaya dengan rezeki Allah.

“Awat la nak dengki dengan rezeki orang. Rezeki dia Allah bagi, jangan nak pertikai. Tak perlu dengki bahagian orang lain yang Allah dah tulis. Bahagian hang pun Allah dah tulis. Jadi, apa yang tak cukup lagi sampai nak dengki?” tulisnya.

Terdahulu, Rita lantang menjelaskan bahawa tidak semestinya seseoang itu tidak mahu divaksin bermakna dia adalah anti vaksin kerana itu adalah hak masing-masing.


"Ada Yang Pertikai Orang Tak Vaksin Boleh Shooting, Kenapa Dengki?" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo