Infotainment

Adam Lee, Sweet Qismina Nikah Bulan Depan?

Adam Lee, Sweet Qismina Nikah Bulan Depan?
Adam Lee, Sweet Qismina Nikah Bulan Depan? 1

Hampir setahun mengikat tali pertunangan, pelakon Sweet Qismina memaklumkan persiapan majlis perkahwinannya sudah hampir siap.

Memetik Harian Metro, Sweet bagaimanapun enggan berkongsikan tarikh majlis sebenar namun pelakon itu berkata majlis akan berlangsung genap setahun pertunangannya dengan pelakon Adam Lee.

BACA: Sweet Qismina, Adam Lee Selamat Bertunang

“Dah lebih kurang 80 peratus. Ya, majlis itu akan berlangsung genap setahun selepas kami bertunang. Kami tak sembunyikan apa-apa sebab sebelum ini, selepas bertunang pun kami dah umumkan mengenai tempoh pertunangan kami.

“Mungkin ramai yang dah lupa, sebab macam-macam berlaku dalam tempoh setahun ini. Alhamdulillah, setakat ini, persiapan untuk majlis kami hampir lengkap dan hanya tinggal beberapa perkara perlu disiapkan,” katanya.

Ditanya mengenai persediaan untuk bergelar isteri, Sweet berkata dia berpegang dengan kata-kata Adam mengenai perkahwinan dan jodoh.

“Adam kata, kalau kita tak bersedia, sampai bila kita takkan kahwin, kan? Saya percaya, semua ini adalah percaturan jodoh. Apabila semakin dekat, saya percaya, Allah akan permudahkan,” katanya.

Dalam pada itu, Sweet turut meluahkan rasa syukur tiada masalah timbul sepanjang mereka mengikat tali pertunangan dan hubungan mereka baik-baik sahaja.

“Alhamdulillah, tak ada masalah sangat. Mungkin sebab kami pun masing-masing bekerja dalam industri sama, dan yang uruskan kerjaya kami pun adalah ibu saya. Jadi, semuanya dapat diatur dengan tersusun,” katanya.

Terdahulu, Sweet dan Adam mengikat tali pertunangan pada 24 Oktober 2021 selepas tiga tahun bercinta.


Adam Lee, Sweet Qismina Nikah Bulan Depan? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list