Infotainment

Aidil Aziz Tak Kisah Fasha Sandha Gemuk

Aidil Aziz Tak Kisah Fasha Sandha Gemuk
Aidil Aziz Tak Kisah Fasha Sandha Gemuk 1

Pelakon Fasha Sandha meluahkan rasa syukur suaminya, pelakon Aidil Aziz sentiasa menerima keadaan dirinya yang kini sedikit berisi.

Kata Fasha lagi, suaminya tidak pernah paksa untuk kurus kerana apa yang penting dirinya sihat dan mereka saling menerima kekurangan masing-masing.

BACA: Tak Selesa Rambut Warna Perang, Fasha Sandha Malu Nak Keluar Rumah

“Aidil tak boleh jadi personal trainer saya sebab nanti saya akan jadi manja. Tapi dia seorang suami yang sangat menerima kekurangan saya.

“Walaupun saya cakap rasa diri gemuk, dia tak pernah paksa saya untuk kurus. Pada dia, tak penting pun kurus asalkan saya sihat. Dia pun tak pernah pandang rendah terhadap saya. Kami saling terima kekurangan masing-masing,” katanya.

Fasha berkata selepas melahirkan anak ketiganya, Aisha Amaira dia mengambil masa yang lama untuk turunkan berat badan.

“Selepas saya bersalin, memang ambil masa agak lama nak turun berat badan walaupun jaga makan sebab saya menyusukan anak.

“Tak boleh nak diet terlalu ketat sebab bimbang susu akan jadi kering. Sebab itu saya tak paksa diri untuk diet keterlaluan,” katanya.

Fasha mendirikan rumah tangga dengan Aidil Aziz pada Mac 2019 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan Aisha Amaira Mohd Aidil.

Menerusi perkahwinan pertama, Fasha mempunyai dua cahaya mata iaitu Putra Rayfal Ramli, 7, dan Putri Raysha Jemyma yang kini berusia lima tahun.


Aidil Aziz Tak Kisah Fasha Sandha Gemuk 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo