Infotainment

Ajar Ilmu Penyusuan Penuh Sopan, Wanita Ini ‘Diserang’ Netizen Dengan Komen Berbaur Lucah

Ajar Ilmu Penyusuan Penuh Sopan, Wanita Ini ‘Diserang’ Netizen Dengan Komen Berbaur Lucah
Ajar Ilmu Penyusuan Penuh Sopan, Wanita Ini 'Diserang' Netizen Dengan Komen Berbaur Lucah 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Sejak akhir-akhir ini, dapat dilihat orang ramai semakin aktif berkongsi ilmu yang bermanfaat menerusi media sosial. Perkongsian ilmu secara percuma ini secara tidak langsung dapat memberi pengetahuan kepada orang ramai dalam mengaplikasikan ilmu tersebut.

Situasi yang sama turut dilakukan oleh wanita ini menerusi akaun TikTok @nadmasrom di mana beliau selaku kaunselor laktasi bertauliah aktif mengajarkan ilmu mengenai susu ibu kepada para pengguna pada platform tersebut.

@nadmasrom

NUMOM LIGHT HANDSFREE @numommalaysiatv #nadbreastfeedinginfo #breastfeedingcounselor #tiktokguru #learnontiktok #jombelajar #teamsusuibu

♬ nhạc nền – 15schill – 15schill

Dalam pada itu, niat baik beliau mengajarkan ilmu mengenai susu ibu ini telah menjadi ‘diserang’ oleh segelintir individu tidak bertanggungjawab yang melucahkan isu penyusuan.

Bukan itu sahaja, beliau dilihat masih lagi ‘dibuli’ oleh golongan tidak bertanggungjawab ini meskipun sudah menutup aurat dengan baik tanpa mendedahkan tubuh badan.

Perkongsian beliau mengenai isu yang berlaku turut dikongsikan di Twitter di mana para netizen turut berang dengan kumpulan ini. Berikut merupakan respon netizen mengenai isu yang berlaku.

Sehubungan dengan itu, adalah dinasihatkan untuk orang ramai selaku pengguna media sosial untuk tidak mengeluarkan komen berbaur lucah khususnya kepada mereka yang mahu menyampaikan ilmu meskipun tidak dikenali.

Komen-komen negatif ini sekaligus membuatkan orang ramai cenderung untuk tidak berkongsi kerana khuatir bakal menjadi mangsa serangan golongan tidak bertanggungjawab ini.

Tular pada minggu ini apabila penjara yang didakwa mempunyai kawalan paling ketat ini berjaya diloloskan oleh enam warga Palestin.

Umpama Siri ‘Prison Break’, Enam Warga Palestin Dilaporkan Berjaya Bolos Dari Penjara Paling Ketat Israel

Wanita Ini Lukis Stesen KTM Guna Microsoft Excel, Hasilnya Buat Netizen Tergamam


Ajar Ilmu Penyusuan Penuh Sopan, Wanita Ini 'Diserang' Netizen Dengan Komen Berbaur Lucah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo