Infotainment

Alexander dirawat di HKL

Alexander dirawat di HKL
Alexander dirawat di HKL 1

PETALING JAYA: Menteri Kerja Raya, Datuk Seri Alexander Nanta Linggi dilaporkan sedang mendapatkan rawatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL) selepas selesai menjalani pembedahan lutut atau total knee replacement operation akibat kecederaan lutut yang dialaminya. 

Perkara itu dikongsikan Ahli Parlimen Kapit itu dalam satu hantaran di Facebook, hari ini. 

Justeru, beliau menzahirkan ucapan penghargaan kepada semua petugas kesihatan yang membantu dalam rawatannya sejak dimasukkan ke HKL minggu lalu. 

“Dari hari pertama saya dimasukkan ke HKL, saya telah menerima layanan dan rawatan yang profesional daripada semua doktor, jururawat dan kakitangan HKL yang tidak pernah lelah memberikan khidmat mereka.

“Saya amat mengagumi dan menghargai dedikasi dan kerja keras yang diberikan oleh setiap kakitangan HKL demi memastikan setiap pesakit di sini menerima rawatan yang terbaik.

“Syabas saya ucapkan. Saya amat menghargai setiap bantuan yang diberikan. Sesungguhnya jasa baik semua tidak dapat saya balas,” ujarnya. – UTUSAN


Alexander dirawat di HKL 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo