Infotainment

Aliff Syukri Bantu Mangsa Banjir, Bawa 10 Kereta Pacuan Empat Roda

Aliff Syukri Bantu Mangsa Banjir, Bawa 10 Kereta Pacuan Empat Roda 1

Aliff Syukri Bantu Mangsa Banjir, Bawa 10 Kereta Pacuan Empat Roda 2

Pelbagai isu terpalit dirinya, namun sejak kebelakangan ini usahawan kosmetik , Datuk Seri Aliff Syukri dilihat kurang mencetuskan kontroversi seperti kebiasannya. Malah, Aliff kini banyak berkongsikan foto dan video momen bersama keluarga di Instagram.

Sejak beberapa hari lalu, beberapa negeri dilanda bencana banjir besar sehingga ramai terpaksa dipindahkan ke pusat penempatan sementara sekaligus mencetuskan kebimbangan berikutan air naik tinggi sehingga ke paras bumbung rumah.

BACA: Isteri Yakin Aliff Syukri Jadi Mangsa ‘Tikam Belakang’ Kerana Terlalu Baik

Bencana banjir tersebut turut mendapat perhatian Aliff yang juga turun padang bersama pasukannya untuk membantu mangsa banjir di Pahang.

Aliff Syukri Bantu Mangsa Banjir, Bawa 10 Kereta Pacuan Empat Roda 3

Aliff berkata dia terpanggil untuk membantu mangsa banjir di Pahang tersebut ia merupakan negeri tempat kelahiranya dan berharap bantuan diberikan meringankan beban mangsa terlibat.

Dalam pada itu, Aliff berkata dia akan turun ke beberapa tempat terjejas antaranya Maran, Temerloh, Raub dan beberapa tempat lain dengan membawa 10 buah kereta pacuan empat roda.

Perkongsian Aliff itu disambut baik oleh netizen yang mendoakan agar niat baik usahawan itu dipermudahkan dan perjalanan ke sana selamat.Aliff Syukri Bantu Mangsa Banjir, Bawa 10 Kereta Pacuan Empat Roda 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo