Infotainment

Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah

Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah
Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah 1

Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah

Satu kemalangan yang berlaku di Kilometer 42.9 arah Kuantan, Lebuh Raya Kuala Lumpur-Karak melibatkan lima kenderaan telah mengakibatkan aliran trafik sesak sejauh 1.8 km.

Artikel Berkaitan: Rempuh Pembahagi Jalan & Pokok, Empat Mangsa Terlibat Dalam Nahas Ambulans

Artikel Berkaitan: Digilis Lori Pasir, Penunggang Motosikal OKU Maut Di Tempat Kejadian

Lorong terhalang

Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah 3

Menerusi laman Facebook rasmi Lebuh Raya Pantai Timur, keadaan trafik kini sesak dari KM 41.4 sehingga ke lokasi kemalangan kerana semua lorong terhalang susulan lima buah kenderaan terbalik.

Sementara itu, rata-rata orang awam mengutarakan pendapat mereka berhubung jalan terbabit. Warga facebook juga memohon agar pihak pengurusan cakna rentetan kemalangan yang kerap berlaku di kawasan berkenaan.

Maklumkan kepada pihak pengurusan, buat jalan kecemasan untuk kenderaan yang putus brek berhenti di selekoh. Banyak sangat nyawa terkorban di kawasan ni.

Sementara itu, salah seorang warga Facebook juga menegaskan kawasan itu merupakan kawasan paling kerap berlaku kemalangan, dalam setahun beberapa kali kenderaan berat seperti lori terbabas jatuh ke gaung.

Berikutan itu, ramai pihak mendoakan agar aliran trafik kembali pulih selain turut bersimpati dengan keselamatan mangsa-mangsa yang terlihat.

Sumber: Kosmo

Aliran Trafik Sesak, Lima Kenderaan Terbalik Di Genting Sempah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo