Infotainment

Alyah Rimas, Tak Suka Pegang-Pegang Tangan Tok Ram

Alyah Rimas, Tak Suka Pegang-Pegang Tangan Tok Ram
Alyah Rimas, Tak Suka Pegang-Pegang Tangan Tok Ram 1

Hampir lapan tahun mendirikan rumah tangga, penyanyi Datin Alyah jara8ng berkongsikan mengenai suaminya, Datuk Ramli MS atau lebih mesra dipanggil Tok Ram di media sosial miliknya.

Namun, baru-baru ini perkongsian Alyah menjadi perhatian ramai apabila memuat naik videonya bersama Tok Ram keluar bersama di pusat membeli-belah.

BACA: Alyah Tak Sangka Bisnes Karipap Laku Keras

Menerusi video tersebut, dapat dilihat Tok Ram berjalan agak laju dan Alyah berada di belakang sedang merakam gelagat Tok Ram.

Diruangan komen, Alyah memaklumkan kepada pengikutnya bahawa Tok Ram seorang yan akan jalan terus ke tampa yang ingin dituju tanpa menoleh kiri kanan.

Kata Alyah lagi, dia pula rimas dan tidak suka untuk jalan berpegangan tangan serta lebih suka jika ikut cara masing-masing.

Perkongsian Alyah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang teruja dengan video berkenaan malah ramai yang bersetuju dengan perkongsian penyanyi itu.

Alyah Rimas, Tak Suka Pegang-Pegang Tangan Tok Ram 2

Tidak kurang juga ada netizen mengatakan bahawa setiap pasangan mempunyai cara bahagia mereka masing-masing, tidak semestinya tak pegang tangan bermakna tidak bahagia.


Alyah Rimas, Tak Suka Pegang-Pegang Tangan Tok Ram 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo