Infotainment

Amelia Henderson Benci Digelar Janda

Amelia Henderson Benci Digelar Janda
Amelia Henderson Benci Digelar Janda 1

Baru-baru ini tular perkongsian seorang pengguna di Twitter mengenai pelakon Amelia Henderson yang bukan sahaja cantik, malah memiliki rekod tahap intelligence quotient (IQ) 180.

Bagaimanapun, ada individu yang menyentuh mengenai status perkahwinannya sebagai janda merujuk kepada wanita yang pernah berkahwin.

BACA: Amelia Henderson Nak Cari Suami Pandai Masak

Ciapan individu berkenaan mendapat perhatian Amelia yang mengatakan dia benci dengan perkataan janda dimana gelaran itu dianggap tidak menghormati.

Malah, gelaran itu seolah memberi gambaran kurang baik pada wanita yang pernah bercerai serta meminta masyarakat tidak merendahkan wanita kerana gagal dalam perkahwinan.

Dalam pada itu, Amelia berkata perkahwinan adalah sesuatu yang indah dan bukannya pencapaian. Ujarnya lagi, wanita yang tidak berkahwin atau gagal dalam rumah tangga bukan satu kekurangan.

Terdahulu, Amelia pernah mendirikan rumah tangga denganTunku Datuk Harrunnarasheed Putra Tunku Annuar pada 14 Ogos 2015, bagaimanapun perkahwinan mereka terlerai pada 2018.


Amelia Henderson Benci Digelar Janda 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo