Infotainment

Anak Kembar Sambung Belajar Di UK, Azhar Sulaiman Usik Leona Pulang Dengan Imej Baru

Anak Kembar Sambung Belajar Di UK, Azhar Sulaiman Usik Leona Pulang Dengan Imej Baru
Anak Kembar Sambung Belajar Di UK, Azhar Sulaiman Usik Leona Pulang Dengan Imej Baru 1

Difahamkan, anak kembar kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Andika Rees Pahamin dan Kasih Iris Leona telah berangkat ke United Kingdom (UK) untuk menyambung pengajian selama tiga tahun semalam.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Artikel Berkaitan:

Menerusi perkongsian di Facebook, Azhar telah berpesan kepada kedua-dua anaknya untuk belajar bersungguh-sungguh dan tidak mengabaikan solat lima waktu.

Malah, Azhar mengatakan dirinya tidak berasa sedih kerana mungkin sudah terbiasa melihat mereka mengembara ke seluruh dunia sebab sertai event Jamboree Pengakap atau Girl Guides Dunia sejak kecil.

Tidak hanya itu, Azhar dilihat sempat berseloroh agar anak perempuannya itu nanti pulang dengan imej baru memandangkan cuaca di sana sejuk tidak seperti di Malaysia. Dikhabarkan, Andika melanjutkan pelajaran dalam jurusan Undang-Undang Maritim manakala Leona pula bidang Pengurusan.

@leonsmeonss

Iā€™m so sad

ā™¬ original sound ā€“ Leona šŸ¦‹ ā€“ Leona šŸ¦‹

Menjengah ke TikTok Leona, dirinya dilihat menangis tanpa henti dan mengakui masih belum bersedia untuk memulakan kehidupan baharu di UK. Tambahnya, dia juga sangat sedih mahu tinggalkan keluarganya di Malaysia.

Para peminat Leona dilihat memberikan kata-kata semangat buat Leona dan mendoakan agar nanti Leona pulang membawa kejayaan.


Anak Kembar Sambung Belajar Di UK, Azhar Sulaiman Usik Leona Pulang Dengan Imej Baru 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list