Infotainment

Aniq Suhair Tak Mahu Lagi Dikaitkan Dengan Cik B

Aniq Suhair Tak Mahu Lagi Dikaitkan Dengan Cik B 1

Aniq Suhair Tak Mahu Lagi Dikaitkan Dengan Cik B 2

Sebelum ini hangat diperkatakan gosip mengenai anak jutawan kosmetik Datuk Seri Vida iaitu Cik B dikatakan mempunyai hubungan rapat dengan pelakon baru, Aniq Suhair.

Meskipun masih berkawan rapat namun Aniq berkata dia tidak mahu lagi terus dikaitkan dengan gadis berusia 15 tahun itu. Ujarnya, dia mahu memberi fokus dengan kerjaya seni dan tidak mahu memikirkan soal cinta lagi.

BACA: “Cik B Seorang Yang Sweet, Baik Hati & Sopan Santun”

“Sekarang dah tahun baharu 2021 pun, jadi kiranya cerita saya dengan Cik B itu, dah boleh tutuplah. ‘No more’ Cik B lagi.

“Saya ketika ini, nak tumpu pada kerjaya seni sahaja kerana jadual berlakon pun padat sangat. Masa berehat saya, hanya sehari dan selebihnya bekerja,” katanya kepada Harian Metro.

Dalam pada itu, Aniq berkata kisah dia dan Cik B ‘dicipta’ hanya untuk suka-suka apatah lagi Cik B baru berusia 15 tahun dan masih bersekolah.

“Saya dan Cik B, kami memang tak bercinta pun. Hanya berkawan baik dan rapat sahaja. Lagi pun, Cik B masih bersekolah, umur 15 tahun dan takkanlah saya nak bercinta dengannya.

“Dia gadis di bawah umur kot. Cukup-cukuplah dengan dakwaan negatif yang dilemparkan kepada saya selepas kisah dengan Cik B itu hangat. Bagi saya, kami hanya berurusan atas dasar kerja sahaja,” katanya.Aniq Suhair Tak Mahu Lagi Dikaitkan Dengan Cik B 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo