Infotainment

Aplikasi Apple TV Kini Di Play Store – Khusus Untuk Televisyen Android TV Sony – Amanz

Aplikasi Apple TV Kini Di Play Store – Khusus Untuk Televisyen Android TV Sony – Amanz 1

Aplikasi Apple TV Kini Di Play Store – Khusus Untuk Televisyen Android TV Sony – Amanz 2

Apple TV adalah platform penstriman video dari Apple. Di dalam aplikasi ini, ia hadir dengan dua jenis perkhidmatan penstriman. Satu adalah belian atau sewaan kandungan dan satu lagi adalah penstriman seakan Netflix. Apple TV selama ini hanya hadir untuk produk Apple dan televisyen pintar Samsung atau LG yang terpilih.

Aplikasi Apple TV Kini Di Play Store – Khusus Untuk Televisyen Android TV Sony – Amanz 3

Terkini, buat pertama kalinya Apple TV hadir untuk platform Android. Walau bagaimanapun, ia terhad dengan Android TV sahaja buat masa ini. Bukan itu sahaja, ia hanya menyokong televisyen Android TV dalam siri X900H dari Sony sahaja buat masa ini. Aplikasi ini sudah diterbitkan di Play Store. Televisyen Sony siri X900H akan menerima kemas kini untuk aplikasi ini terus sedia terpasang.

Bagi model 2018 hanya beberapa sahaja akan terpilih untuk menyokong Apple TV, manakala model 2019 kebanyakannya akan mula menyokong aplikasi ini menjelang hujung tahun ini.

Buat masa ini tiada fail APK yang boleh dimuat turun untuk cuba dipasang pada televisyen Android TV yang lain. Tetapi dengan kemunculan aplikasi ini di Play Store, pasti pengguna Android TV lain atau pengguna peranti Android akan dapat menggunakannya tidak lama lagi. Sama-sama kita nantikan.

Aplikasi Apple TV Di Google Play StoreAplikasi Apple TV Kini Di Play Store – Khusus Untuk Televisyen Android TV Sony – Amanz 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo