Infotainment

Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu

Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu
Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu 1

Apple jarang mengacah kehadiran produk baharu. Namun, pada acara yang diadakan hari ini, pengeluar peranti terkemuka dunia berkenaan mengatakan mereka sedang membangunkan Mac Pro baharu, dan akan berkongsi mengenainya pada acara lain kali.

Dengan pengenalan Mac Studio hari ini, ia sekaligus melengkapkan lagi ekosistem Apple, dan menawarkan pilihan bagi mereka yang memerlukan komputer berkuasa lebih tinggi berbanding MacBook Pro.

Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu
Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu 6

Namun, ia bukanlah pengganti Mac Pro. Apple sedia menyasarkan peralihan sepenuhya daripada penggunaan cip Intel sebelum ini, dan kini hanya tinggal Mac Pro sahaja yang masih belum hadir dengan pilihan cip Apple Silicon. Mac Pro merupakan penawaran paling berkuasa daripada Apple, yang digunakan ramai dalam arena penyuntingan video, animasi dan sebagainya. Ia sering hadir dengan cip berkuasa tinggi yang bertahan untuk beberapa tahun penggunaan.

Malah, pengenalan cip M1 Ultra juga memberikan petanda bagaimana kita mungkin melihat gabungan dua atau lebih cip digunakan dalam hadir dengan komputer lebih berkuasa.

Seperti biasa, sama-sama kita nantikan bilakah Apple akan perkenal Mac Pro baharu mereka kelak.

Apple Mengacah Kehadiran Mac Pro Baharu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo