Infotainment

Ardell Aryana Sertai Misi Di Syria, Tinggal Suami & Anak Demi Berjihad

Ardell Aryana Sertai Misi Di Syria, Tinggal Suami & Anak Demi Berjihad
Ardell Aryana Sertai Misi Di Syria, Tinggal Suami & Anak Demi Berjihad 1

Sudah lama rasanya tak dengar cerita tentang pasangan selebriti, Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana. Baru-baru ini, mereka turut turun padang memberi bantuan kepada mangsa-mangsa banjir.

Selepas membantu mangsa banjir, Nadzmi memaklumkan isterinya, Ardell berangkat ke Syria dan Lubnan untuk membantu rakyat disana pula.

BACA: Nadzmi Adhwa Hadiahkan Alphard, Ardell Aryana Balas Bagi Mercedes

Menerusi perkongsian di Instagra, Nadzmi meminta para pengikut mendoakan agar urusan isterinya di sana dipermudahkan dan selamat pergi serta pulang ke tanah air.

Perkongsian Nadzmi itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengagumi pasangan itu. Malah, ada yang mengatakan Ardell sangat beruntung mempunyai suami yang sentiasa menyokongnya.

Dalam pada itu, ada yang tidak dapat menaham sebak melihat anak pasangan itu iaitu Arwa Malaikha Urwa mengelap air mata Ardell yang mungkin sedih untuk meninggalkan anaknya.

Ardell Aryana Sertai Misi Di Syria, Tinggal Suami & Anak Demi Berjihad 2


Ardell Aryana Sertai Misi Di Syria, Tinggal Suami & Anak Demi Berjihad 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list