Artikel Terkini

Azhar Idrus ditahan hospital, masalah jantung bengkak

Azhar Idrus ditahan hospital, masalah jantung bengkak
Azhar Idrus ditahan hospital, masalah jantung bengkak 1

PETALING JAYA – Penceramah selebriti, Ustaz Azhar Idrus, hari ini dilaporkan ditahan di sebuah hospital di Terengganu kerana difahamkan mengalami masalah paru-paru berair, jangkitan kuman di paru-paru dan jantung bengkak.

Menerusi hantaran di laman sosial Facebook beberapa penceramah terkenal tempatan, Azhar Idrus dipercayai telah dimasukkan di sebuah hospital di Terengganu sejak semalam.

Terkini, beberapa foto pertemuan dan lawatan pendakwah terkenal, Syeikh Muhammad Nuruddin Marbu’ Al-Banjari bersama Azhar Idrus turut viral di media sosial.

Dilaporkan, keadaan penceramah selebriti dari Terengganu itu sudah semakain stabil namun memerlukan pemantauan rapi pihak hospital.

Satu kuliah agama yang dijadualkan diadakan semalam di sebuah masjid Kampung Bukit Tadak, Kuala Telemong, Marang turut ditangguh kepada satu tarikh lain disebabkan oleh masalah kesihatan yang dihadapi Azhar Idrus.

Terdahulu, pada minggu lalu, ceramah Azhar Idrus terpaksa dibatalkan di beberapa negeri antaranya Selangor kerana dikatakan beliau tidak mempunyai tauliah ceramah.

Menjengah diruangan komen mendapati, ramai peminat penceramah yang sering menggunakan pendekatan komedi dalam setiap siri ceramahnya selama ini mendoakan kesihatan ustaz tersebut.

“Semoga Ustaz Azhar diberikan kesihatan yang baik dan kembali berdakwah seperti sedia kala,” ujar Farud Awang Ngah.

“Semoga Ustaz Azhar diberi kesembuhan oleh Allah untuk meneruskan kerja-kerja dakwah,” kata Salina Ahmad Sofian. – KOSMO! ONLINE.


Azhar Idrus ditahan hospital, masalah jantung bengkak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo