Infotainment

Bekas Suami Siti Saleha Didakwa Maki Wartawan Wanita

Bekas Suami Siti Saleha Didakwa Maki Wartawan Wanita
Bekas Suami Siti Saleha Didakwa Maki Wartawan Wanita 1

Tiada angin tiada ribu, hari ini hangat diperkatakan mengenai bekas suami kepada pelakon Siti Saleha iaitu Ahmad Lutfi Azhar yang juga merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak.

Memetik MalaysiaKini, Lutfi didakwa memarahi seorang wartawan wanita kerana enggan memadamkan gambar yang diambilnya.

BACA: Siti Saleha Sah Bercerai Talak Satu

Lutfi juga didakwa menggunakan perkataan kesat dan merapatkan mukanya kepada wartawan itu. Difahamkan, insiden itu berlaku ketika Najib dan Ong sedang menjamu selera, apabila sepasukan anggota pegawai dari jabatan kesihatan telah cuba mendekati rombongan Najib.

Laporan memberitahu, Lutfi menyedari seseorang sedang mengambil gambar dan kemudian menghampiri seorang wanita merupakan seorang petugas media dan memintanya memadam gambar yang diambil itu.

Pertengkaran mulut bermula selepas wartawan tersebut enggan melayan permintaan Lutfi dan bertanyakan identiti Lutfi yang kemudiannya berkali-kali memaklumkan yang dia merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak.

“Terjadi pertikaman lidah antara mereka dan lelaki itu menggunakan bahasa kesat terhadap wanita berkenaan. Malah, dia mendekatkan dirinya ke arah wanita itu. Dia sangat bongkak,” kata saksi kejadian.

Bagaimanapun, pegawai khas kepada Najib itu membuat permohonan maaf serta menawarkan gaji satu bulannya dipotong.


Bekas Suami Siti Saleha Didakwa Maki Wartawan Wanita 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo