Infotainment

Berat Badan Cepat Naik Turun, Janna Nick Minta Bagi Masa Seminggu 

Berat Badan Cepat Naik Turun, Janna Nick Minta Bagi Masa Seminggu 
Berat Badan Cepat Naik Turun, Janna Nick Minta Bagi Masa Seminggu  1

Sejak kebelakangan ini, nama pelakon Janna Nick menjadi bualan apabila hangat diperkatakan mengenai dakwaan putus cinta bersama kekasihnya, Dini Schatzmann.

Bagaimanapun, baru-baru ini Janna ada memuat naik video dimana ada netizen mengutuk bentuk badannya yang dikatakan berisi dan mendakwa disebabkan itu teman lelakinya lagi.

BACA: “Saya Takkan Paksa Orang Untuk Stay, Let Him Go” – Janna Nick

Menerusi kapsyen, Janna tenang menjawab komen tersebut dimana dia menjadikan kata-kata negatif itu sebagai pembakar semangat untuk mencapai tubuh badan yang ideal.

Menurut Janna, berat badannya cepat naik dan cepat turun serta meminta diberi masa seminggu untuk menurunkan berat badan.

“Kita sejenis kembang kecut. Nak kecut sekejap nak kembang pun sekejap. Tapi takpa… orang prihatin. So kita exercise la eh. Gemuk boleh kurus..tak ada masalah. Bagi saya minggu okay,” katanya.

Sementara itu, menerusi perkongsian itu Janna turut memuat naik videonya sedang melakukan senaman.

Perkongsian Janna it mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang memberikan kata-kata semangat serta meminta pelakon itu mengabaikan komen negatif.


Berat Badan Cepat Naik Turun, Janna Nick Minta Bagi Masa Seminggu  1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo