Infotainment

“Bergetah Lagi Ni”- Ain Husniza Jadi ‘Subjek L*cah’ Bekas Rakan Sekelas, Bapa Buat Laporan Polis

“Bergetah Lagi Ni”- Ain Husniza Jadi ‘Subjek L*cah’ Bekas Rakan Sekelas, Bapa Buat Laporan Polis
“Bergetah Lagi Ni”- Ain Husniza Jadi ‘Subjek L*cah’ Bekas Rakan Sekelas, Bapa Buat Laporan Polis 1

Pada minggu lepas, bapa kepada Ain Husniza telah memuat naik satu entri di Twitter menunjukkan beberapa komen lucah mengenai anaknya di laman Tumblr.

Menurut Saiful Nizam, komen tersebut dibuat oleh bekas rakan sekelas Ain sendiri yang berkongsi tentang ‘fantasi seks’ melibatkan anaknya itu.

Menerusi perkongsian Saiful juga, difahamkan pelaku telah dikenal pasti berusia 17 tahun dan mengakui perbuatannya. Malah, kedua ibu bapa pelaku juga sudah dimaklumkan tentang perbuatan anak mereka itu.

Meskipun begitu, Saiful dan anak gadisnya itu tetap membuat laporan polis atas nasihat daripada peguam mereka untuk tindakan lanjut.

Atas nasihat peguam, saya akan failkan laporan polis terhadap pelaku ini untuk tindakan lanjut. Moga jadi iktibar untuk kita dan yang lain-lain juga.”

“Bergetah Lagi Ni”- Ain Husniza Jadi ‘Subjek L*cah’ Bekas Rakan Sekelas, Bapa Buat Laporan Polis 2

Menurutnya lagi, rupa-rupanya bukan Ain seorang sahaja menjadi mangsa namun pelajar perempuan lain juga turut menjadi bahan fantasi lucah si pelaku.

Sekali lagi, budak yang sama mempunyai fantasi seks liar. Mangsa kali ini dan pelaku adalah satu kelas dgn Ain di sekolah lama.”

Menurut FMT, polis mengesahkan siasatan sedang dijalankan terhadap komen itu dan setakat ini belum ada tangkapan dibuat.


8 bulan lalu

(VIDEO) Youtuber Gunakan Perkataan Lucah & Mengkritik Kerajaan Ditahan Polis


“Bergetah Lagi Ni”- Ain Husniza Jadi ‘Subjek L*cah’ Bekas Rakan Sekelas, Bapa Buat Laporan Polis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list