Infotainment

Berhenti Belajar, Janna Nick Akui Terpaksa Pentingkan Duit

Berhenti Belajar, Janna Nick Akui Terpaksa Pentingkan Duit 2

Ramai tidak tahu bahawa pelakon dan pengacara Janna Nick pernah menyambung pengajian di sebuah uiversiti namun terpaksa berhenti berhenti di tengah jalan.

Mendedahkan perkara itu di Insta Story, Janna akui dia terpaksa mementingkan wang ringgit memandangkan dia bukan berasal daripada keluarga senang.

BACA: “Hatinya Bersih, Tak Pernah Ada Orang Cintakan Saya Kecuali Janna”

Bagaimanapun, pelakon berusia 26 tahun itu berkata meskipun terpaksa berhenti belajar untuk mengejar impian, namun dia masih menyimpan hasrat untuk menyambung pelajaran suatu hari nanti.

“Perkara yang orang lain tak tahu adalah saya bukan datang dari keluarga yang senang. Saya memang dah belajar separuh jalan tetapi ‘drop’ sebab saya pentingkan duit.

“Bagi saya, duit adalah segalanya. Jadi saya kena selesaikan banyak benda dari segi kewangan, ‘my goals’ dan impian saya.

“Sambung belajar adalah satu impian saya juga. Dan saya rasa tak pernah lewat untuk seseorang itu sambung belajar. Nanti saya rileks, saya buat,” katanya

Dalam pada itu, Janna juga berkata kekasihnya, jejaka kacukan Melayu-Switzerland, Dini Schatzmann turut menggelar dirinya sebagai seorang mata duitan.

Sebelum ini, salah seorang peminat bertanya soalan tentang pengajiannya kerana Janna seorang pelajar cemerlang sewaktu di sekolah.Berhenti Belajar, Janna Nick Akui Terpaksa Pentingkan Duit 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo