Infotainment

Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia

Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia
Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia 1

Menerusi satu perkongsian di Instagram, penyanyi Nourul Depp meluahkan rasa sayu apabila bakal meninggalkan Malaysia untuk berhijrah ke Bali, Indonesia tidak lama lagi.

Dalam entri tersebut, Nourul turut meluahkan rasa sedih apabila tidak dapat lagi menikmati pemandangan Menara Kuala Lumpur setiap hari dari rumahnya.

BACA: Nourul Nak Jual Cincin Perkahwinan Pertamanya

Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia 2

“Saya akan merindui pemandangan ini (KL Tower). Sedih pula nak tinggalkan unit ini (rumahnya). Ini belum lagi pindah negara (Bali). Insha-Allah minggu depan,” tulisnya.

Dalam pada itu, Nourul turut meluahkan rasa sayang dan cintanya kepada tahah air dan berharap dapat berbakti kepada negara.

“Sayang Kuala Lumpur, sayang Malaysia. Saya harap dapat berbakti kepada negara. Semoga anda semua dirahmati Allah SWT,” katanya.

Perkongsian Nourul mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang berharap penghijrahan penyanyi itu dipermudahkan.

Terdahulu, Nourul memaklumkan mereka sekeluarga akan berhijrah ke Bali untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Nourul berkata mereka sepatutnya berhijrah pada tahun lalu namun terpaksa ditangguhkan susulan pandemik Covid-19.


Berhijrah Ke Bali Minggu Depan, Nourul Depp Sayu Nak Tinggalkan Malaysia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo