Artikel Terkini

Beri RM300 untuk pengundi luar, saya difitnah

Beri RM300 untuk pengundi luar, saya difitnah
Beri RM300 untuk pengundi luar, saya difitnah 1

PUTRAJAYA – Mesej daripada aplikasi WhatsApp yang tular hari inibmendakwa Tengku Adnan Tengku Mansor memberikan RM300 kepada pengundi luar adalah fitnah semata-mata.

Calon Barisan Nasional (BN) Parlimen Putrajaya itu berkata ia adalah fitnah pihak lawan yang cuba mencemarkan nama baik beliau sebagai penyandang kerusi itu.

“Itu adalah satu fitnah yang dilemparkan saya tidak buat begitu. Saya harap sesiapa yang nak bertanding jangan main fitnah sembarangan. Kita ikut apa yang baik untuk kempen kita.

“Tapi puak belah sana saya tidak tahu apa punya tujuan mereka. Saya harap mereka hentikan fitnah sebegini.

“Saya tidak akan bagi duit sebab salah dalam Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954,” katanya kepada media selepas membuat tinjauan undi awal di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Putrajaya, pagi tadi.

Semalam, pihak Tengku Adnan membuat satu laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Putrajaya yang menafikan dakwaan tersebut.

Ia ekoran tular pesanan di WhatsApp bahawa pengundi-pengundi luar diminta untuk mengisi link bagi tujuan mendapatkan wang saguhati RM300 bagi seorang pengundi. – MalaysiaGazette

Beri RM300 untuk pengundi luar, saya difitnah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo