Artikel Terkini

Biarpun tewas, Azalina tetap setia pada UMNO

Biarpun tewas, Azalina tetap setia pada UMNO
Biarpun tewas, Azalina tetap setia pada UMNO 1

KUALA LUMPUR – Datuk Seri Azalina Othman Said berlapang dada biarpun tewas untuk berada dalam Top 5 kepimpinan UMNO.

Ketua UMNO Bahagian Pengerang itu berkata, dia menghormati pilihan para perwakilan.

Jelasnya, kekalahan itu sedikitpun tidak mematahkan semangatnya malah masih setia dalam perjuangan demi masa depan parti yang dicintainya.

“Walaupun percubaan kali pertama saya ini gagal, namun bagi saya keputusan saya menawarkan diri diambil hanyalah demi kebaikan parti UMNO supaya ia dilihat lebih terbuka dan progresif bagi mendepani cabaran semasa politik negara,” katanya dalam hantaran di Facebook.

Dalam persaingan merebut jawatan naib presiden dalam Pemilihan UMNO bagi sesi 2023-2026, Azalina menduduki tempat keempat.

Malah, beliau menucapkan tahniah kepada seluruh kepimpinan di semua peringkat terutamanya kepada barisan naib presiden yang baharu dan Ahli Majlis Tertinggi UMNO yang telah dipilih.

“Saya juga ingin merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada semua perwakilan diseluruh negara yang telah mengundi saya.

“Ucapan penghargaan ini saya panjangkan kepada Jawatankuasa Pemilihan UMNO 2023 dan sekretariat yang berusaha bertungkus-lumus memastikan pemilihan kali ini berjalan lancar.

“Akhir sekali, jiwa dan raga saya tetap bersama UMNO walau dimana jua saya berada,” katanya. – MalaysiaGazette

Biarpun tewas, Azalina tetap setia pada UMNO 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo