Infotainment

Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu

Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu
Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu 1

Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu

Seorang kanak-kanak lelaki di Taman Krubong Jaya, Melaka berdepan detik cemas selepas kepalanya tersangkut di jeriji pintu dapur rumahnya, hari ini.

Meraung akibat panik

Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu 3

Memetik laporan Kosmo!, dalam kejadian kira-kira pukul 1.30 tengah hari tadi, kanak-kanak berusia setahun enam bulan itu diselamatkan dengan bantuan pasukan bomba. Komander Operasi Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Cheng, Pegawai Bomba Kanan II, Azhar Sehat berkata, pihaknya menerima panggilan kecemasan pada pukul 1.36 petang tadi.

Sepasukan empat anggota telah ke lokasi dan kita dapati seorang budak lelaki dalam keadaan kepala tersangkut di jeriji pintu dapur rumahnya.

Kita mengambil masa 13 minit untuk mengeluarkan kepala mangsa sebelum menyerahkannya kepada ahli keluarga dalam keadaan selamat.

Mengulas lanjut, kejadian tersebut disedari oleh bapa mangsa selepas mendengar anaknya meraung dan menangis akibat panik.

Bapa kanak-kanak itu kemudian cuba mengurangkan kesakitan anaknya dengan menahan kepala mangsa menggunakan tangan sehingga pasukan bomba tiba.

Bagaimanapun, mangsa tidak mengalami sebarang kecederaan dan menangis kerana ketakutan serta panik.

Sumber: Kosmo!

Bomba Selamatkan Kanak-Kanak Kepala Tersangkut Di Jeriji Pintu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list