Artikel Terkini

Bot tersangkut di jejambat sebelum sampai Kuala Perlis

Bot tersangkut di jejambat sebelum sampai Kuala Perlis
Bot tersangkut di jejambat sebelum sampai Kuala Perlis 1

SUNGAI PETANI – Sebuah treler membawa muatan bot gagal melepasi jejambat di Kilometer 89 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran Plaza Tol Gurun, dekat sini pada petang tadi.

Kejadian kira-kira pukul 4.30 petang itu berlaku ketika kenderaan berat tersebut dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kuala Perlis.

Ketua Polis Daerah Kuala Muda, Asisten Komisioner Zaidy Che Hassan berkata, treler berkenaan tidak berhadapan masalah ketika melalui jejambat lain yang berketinggian 5.5 meter sepanjang perjalanan dari Kuala Lumpur.

“Treler itu bagaimanapun gagal melepasi jejambat berhampiran Plaza Tol Gurun berikutan jarak ketinggian berkurangan menjadi 4.5 meter. Ia berikutan penambahbaikan struktur jalan dilakukan oleh pihak PLUS,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Kata beliau, pihak PLUS bersama kakitangan peronda lebuh raya sedang melaksanakan proses untuk membawa keluar treler itu dari lebuh raya menggunakan Jalan Persekutuan, tengah malam ini.

“Proses ini perlu dilakukan pada tengah malam bagi mengelak berlaku kesesakan seterusnya membolehkan treler itu meneruskan perjalanan ke destinasinya,” katanya. – KOSMO! ONLINE


Bot tersangkut di jejambat sebelum sampai Kuala Perlis 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo