Infotainment

Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni”

Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni”
Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 1

Pelakon terkenal Indonesia, Cinta Laura Kiehl adalah antara selebriti yang educated dan sering menerima pujian kerana pandai menyusun ayat apabila berkata-kata.

Kenyataannya tidak kiralah nasihat atau ketika menjawab soalan sekali pun selalu kedengaran bijak, matang dan wise membuatkan ramai anak muda menjadikannya idola.

Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 2

Namun, sudah tentu apabila seseorang itu adalah artis yang terpelajar dia akan menjadi tumpuan dan diharapkan sentiasa memberikan contoh yang baik.

Aktres yang mempunyai kacukan Jerman daripada bapanya itu baru-baru ini dikritik hebat oleh peminatnya serta penggemar drama dan filem Indonesia.

Cinta menerima kecaman daripada netizen di negara seberang selepas dia tampil dalam drama bersiri terbaru berjudul Skandal 2.

Menerusi drama itu, Cinta membawa watak sebagai seorang penari tiang serta pelacur dan pemakaian serta aksi tariannya menjadi bualan hangat di media sosial.

Ramai peminat berasa kecewa selepas melihat aktres kegemaran mereka menerima tawaran lakonan watak dan babak seperti itu memandangkan dia diberi jolokan sebagai artis yang smart.

Mereka turut mempersoal tujuan serta intipati yang diketengahkan drama tersebut. Netizen di negara itu juga turut berkata babak sebegitu sememangnya memberikan contoh yang tidak baik buat kanak-kanak dan remaja yang menonton.

Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 3 Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 4 Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 5 Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 6

Sementara itu, Cinta telah pun memberi respon terhadap semua individu yang mengkritiknya serta berfikiran negatif terhadap lakonannya.

Untuk kalian yang sudah berfikiran negatif, berfikir buruk tentang inti cerita series ini tanpa akal kritis dan menghakimi orang-orang yang terlibat, your loss.”

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 7


2 bulan lalu

(VIDEO) “Hanya Bagi Fans Service” – Dikecam Gosok Telefon Peminat Pada Alat Sulit, Ini Penjelasan Penyanyi Indonesia


Buat Tarian Tiang Dalam Drama Terbaru, Cinta Laura Teruk Dikecam Peminat – “Kata ‘Smart’ Kenapa Terima Tawaran Macam Ni” 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo