Artikel Terkini

Chef Wan sedih ibu diperlakukan seperti bola

Chef Wan sedih ibu diperlakukan seperti bola
Chef Wan sedih ibu diperlakukan seperti bola 1

BARANGKALI tidak dapat menahan perasaan, cef selebriti terkenal Datuk Redzuawan Ismail atau Chef Wan meluahkan kekesalan dengan sikap adik-beradiknya yang kerap memberi alasan setiap kali diminta meluangkan masa dengan ibunya.

Menurut Chef Wan, 64, ibunya yang dipanggil Cik Ani yang juga pesakit kanser payudara dan dementia memerlukan perhatian serta sokongan moral anak-anak seisi keluarga.

Macam orang lain, Mizz Lahar pun kagum dengan kasih sayang ikon dunia masakan itu terhadap insan paling penting dalam kehidupannya itu apabila turut menyediakan jururawat peribadi.

Bukan Mizz Lahar mahu masuk campur, tetapi sebagai individu yang pernah melalui situasi sama sedikit sebanyak dapat memahami keadaan Chef Wan. Sebenarnya dia bukan mahu menghentam darah daging sendiri, cuma hendak meluah rasa.

“Saya ada beritahu kakak dan abang mengenai keadaan ibu dengan meminta mereka supaya meluangkan masa bersamanya, seperti biasa masing-masing mula menunding jari.

“Macam-macam alasan diberi. Sampai satu tahap saya macam ‘suka hati kau oranglah,” luahnya menerusi hantaran di Instagram yang turut memancing perhatian netizen.

Difahamkan kesihatan ibunya yang sudah mencecah usia 90 tahun itu semakin merudum hingga memerlukan penjagaan rapi kerana ada ketika dia seakan tidak mampu berbuat apa-apa walau mengikat kain sendiri.

MIZZ LAHAR: Air dicincang takkan putus. Tiba-tiba teringat kisah seorang selebriti yang didakwa derhaka kepada ibu. Di mana dia sekarang?


Chef Wan sedih ibu diperlakukan seperti bola 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo