Infotainment

Cikgu Tak Vaksin Diasingkan Duduk Stor Zink, Rita Rudaini Marah Sekolah Di Perak

Cikgu Tak Vaksin Diasingkan Duduk Stor Zink, Rita Rudaini Marah Sekolah Di Perak
Cikgu Tak Vaksin Diasingkan Duduk Stor Zink, Rita Rudaini Marah Sekolah Di Perak 1

Nampaknya, nama Rita Rudaini sekali lagi menjadi bualan ramai apabila meluahkan rasa tidak puas hati berikutan cikgu yang menolak vaksin ditempatkan di stor zink di sebuah sekolah menengah di Perak.

Rita turut menyindir kakitangan sekolah yang masih takut dengan golongan yang tidak vaksin meskipun mereka sudah lengkap dua dos vaksin.

BACA: Rita Rudaini Dakwa Diri Insan Terpilih Sebab Tuhan Buka Mata

“Aiik? Dah kena 2 dose pon goyang dengan cikgu tak vaksin ke cik pengetua dan cikgu-cikgu lain? Nanti mati pegang bendera,” tulisnya.

Rita turut memuat naik video dikongsikan oleh seorang guru yang mendedahkan tindakan zalim petadibir sekolah berkenaan apabila diasingkan di satu bilik stor yang asalkan merupakan bilik stor Pendidikan Jasmani.

“Assalamualaikum, saya Cikgu Hafizan SMK St Michael, Ipoh Perak. Jadi sepertimana yang kita tahu, saya diasingkan, jadi saya diberikan satu bilik untuk saya tinggal, duduk berasingan.

“Saya dah cuba masuk ke dalam bilik itu. Cuma ada meja dan tidak ada apa-apa kerusi. Ada kipas, tapi tiada plug untuk saya gunakan sewaktu menggunakan laptop dan sebagainya. Bilik itu diperbuat daripada zink. Saya masuk sekejap sahaja. Sangat panas,” kata guru tersebut.

Terdahulu, Rita mendakwa dirinya insan terpilih kerana Tuhan membuka matanya untuk menolak pengambilan vaksin. Sebelum ini, Rita berkata dia bukan seorang anti vaskin namun lebih selesa digelar prosafe.


Cikgu Tak Vaksin Diasingkan Duduk Stor Zink, Rita Rudaini Marah Sekolah Di Perak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo