Infotainment

“Dah Besar Anak Jadi Pendendam” – Wanita Dikecam Marah Anak Pakai Kayu, Netizen Dakwa Kes Dera

“Dah Besar Anak Jadi Pendendam” – Wanita Dikecam Marah Anak Pakai Kayu, Netizen Dakwa Kes Dera
“Dah Besar Anak Jadi Pendendam” – Wanita Dikecam Marah Anak Pakai Kayu, Netizen Dakwa Kes Dera 1

Rasanya ramai saja yang perasan cara ibu bapa dahulu kala dan zaman moden sekarang ini mendidik anak-anak amatlah berbeza.

Bagaimanapun, setiap ibu bapa mempunyai cara mereka tersendiri kerana lebih mengenali anak yang ditatang sejak dilahirkan.

Baru-baru ini, satu video di TikTok telah tular apabila seorang wanita ‘mengajar’ anaknya dengan menggunakan sebatang kayu besar mendapat pelbagai reaksi dari netizen yang menasihati caranya itu sama sekali salah.

Difahamkan melalui kapsyen video terbabit, kanak-kanak perempuan itu telah membuat satu perkara yang salah, jadi si ibu memberi peringatan dengan menggunakan kayu serta menganggap cara itu paling tepat untuk mengajar anak.

Meninjau di ruangan komen hantaran itu, ada sesetengah netizen menyokong cara si ibu mengajar anak dan merasakan tidak ada salah mahupun betul dalam mendidik anak, asalkan anak menjadi seorang yang berguna.

Komen TikTok

Namun, ramai juga yang mengecam cara wanita itu sebab ianya akan membuat si anak menjadi seorang pendendam, malah terdapat seorang netizen yang ingin viralkan video terbabit dengan mendakwa wanita itu seolah-olah mendera anaknya.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

Ustaz Abu Syafiq dan KJ


6 jam lalu

“Saya Akan Lawan KJ! Dia Ingat Kita Takut, Ini Peluang Saya Tibai Dia” – Ustaz Abu Syafiq


“Dah Besar Anak Jadi Pendendam” – Wanita Dikecam Marah Anak Pakai Kayu, Netizen Dakwa Kes Dera 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo