Infotainment

Dah Keluar Hospital, Intan Ladyana Ucap Terima Kasih Di Atas Doa Peminat

Dah Keluar Hospital, Intan Ladyana Ucap Terima Kasih Di Atas Doa Peminat
Dah Keluar Hospital, Intan Ladyana Ucap Terima Kasih Di Atas Doa Peminat 1

Pelakon jelita, Intan Ladyana tampil mengucapkan rasa syukur apabila dia telah dibenarkan untuk pulang ke rumah selepas dimasukkan ke Hospital Sungai Buloh akibat dijangkiti COVID-19.

Intan Ladyana Haris Alif


1 minggu lalu

Intan Ladyana & Harris Alif Dikejarkan Ke Hospital Sungai Buloh Kerana Positif COVID-19

Isteri kepada pelakon dan juga personaliti TV Harris Alif ini juga memohon maaf kepada peminat dan rakan artis yang memberi ucapan doa kerana tidak dapat membalas semuanya.

Dia juga sempat mengucapkan selamat tahun baru kepada semua dan berharap agar segalanya dipermudahkan dan dijauhkan daripada segala malapetaka dan bencana.

Alhamdullilah saya sudah pulang. Kini baru pulih, untuk beberapa hari lagi. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas semua doa dan ucapan selamat. maaf saya tidak dapat membalas setiap ucapan secara individu.

Memuat naik hantaran tersebut di Instagram, Intan Ladyana kelihatan tersenyum manja di samping suaminya, Harris yang berada di sisi.

Terdahulu, Intan yang kini sarat hamil telah dikejarkan ke hospital kira-kira jam 11 malam sekitar pertengahan bulan lalu.

Intan difahamkan telah dimasukkan ke Hospital Sungai Buloh berikutan dirinya hamil manakala Harris hanya perlu menjalani kuarantin di rumah.


Dah Keluar Hospital, Intan Ladyana Ucap Terima Kasih Di Atas Doa Peminat 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list