Infotainment

“Dalam Setahun, 2 Hari Ini Saja Akan ‘Koyak’”

“Dalam Setahun, 2 Hari Ini Saja Akan ‘Koyak’”
"Dalam Setahun, 2 Hari Ini Saja Akan ‘Koyak’" 1

Pejam celik rupanya hampir tiga tahun pelakon Sharnaaz Ahmad menduda. Sharnaaz mengakui berdepan rasa sedih setiap kali menjelang Ramadan.

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Sharnaaz berkata hidup solo memang tenang namun pasti akan rasa emosi ketika menyambut Ramadan dan Syawal yang lebih seronok jika bersama keluarga.

BACA: “Tak Marah Aih, Gembira Sahaja. Dah Lama Tak Marah-Marah Ni” – Sharnaaz Ahmad

Sharnaaz akui dalam setahun hanya dua hari sahaja dia akan rasa sedih iaitu ketika Ramadan dan Syawal yang bakal kunjung tiba sebulan lagi.

"Dalam Setahun, 2 Hari Ini Saja Akan ‘Koyak’" 2

“Orang tanya macam mana kehidupan solo? Jawapannya, sangat relaks dan tiada tekanan serta pening kepala.Tetapi esok akan ada sedikit ‘koyak’ dan lagi sebulan selepas itu . Dalam setahun, dua hari itu saja akan ‘koyak’,” tulisnya.

Terdahulu, Sharnaaz pernah mendirikan rumah tangga bersama Noor Nabila pada 31 Mac 2017 namun bercerai pada 9 Julai 2020. Pasangan itu dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berumur empat tahun.


"Dalam Setahun, 2 Hari Ini Saja Akan ‘Koyak’" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list