Infotainment

Disaman SM Faisal, Caprice Tak Akan Minta Maaf 

Disaman SM Faisal, Caprice Tak Akan Minta Maaf 
Disaman SM Faisal, Caprice Tak Akan Minta Maaf  1

Susulan saman yang dikemukakan oleh ahli perniagaan Datuk SM Faisal Nasimuddin, penyanyi rap Caprice berkata dia tidak akan meminta maaf serta bersedia untuk berhadapan kes tersebut di mahkamah.

Memetik mStar Online, menerusi satu perkongsian di Instagram, Caprce berkata dia menyerahkan kepada pihak peguam bagi menyelesaikan kes berkenaan.

BACA: SM Faisal Saman Caprice

“Semua orang ada hak untuk saman, saya sedia untuk berhadapan dengan kes ini dan menyerahkan kepada peguam.

“Saya tidak akan meminta maaf atau memadam video tersebut kerana saya sudah melihat kembali video itu dan ternyata tidak ada sebarang kenyataan yang tidak benar telah dibuat,” tulisnya.

Terdahulu, SM Faisal memfailkan saman fitnah terhadap Caprice susulan dakwaan hantaran di Instagram penyanyi rap itu mengaitkan ahli perniagaan itu dengan kes bekas isterinya, Emilia Hanafi, beberapa bulan lalu.

SM Faisal mendakwa, hantaran itu memberi implikasi kepada hubungannya sesama keluarga, kerjaya, fokus kerja serta pendapatan plaintif.

Menurut SM Faisal lagi, tindakan Caprice itu membuatkan dirinya tertekan dari segi emosi serta menerima cemuhan dan gangguan daripada masyarakat.


Disaman SM Faisal, Caprice Tak Akan Minta Maaf  1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list