Infotainment

Diugut Bunuh Lelaki Bertopeng, Aisar Khaled Lapor Polis Demi Keselamatan Diri

Diugut Bunuh Lelaki Bertopeng, Aisar Khaled Lapor Polis Demi Keselamatan Diri
Diugut Bunuh Lelaki Bertopeng, Aisar Khaled Lapor Polis Demi Keselamatan Diri 1

Pelakon dan personaliti media sosial, Aisar Khaled bertindak membuat laporan polis selepas diugut dan diancam bunuh oleh individu yang tidak dikenali dalam laman sosial.

Menurut Aisar, dia nekad membuat laporan polis demi keselamatan nyawa dan tidak tahan dengan ancaman dan ugutan bunuh yang diterimanya daripada lelaki yang tidak dikenali tersebut.

Menerusi hantaran dalam Instagram miliknya, Aisar, 22, turut berpesan kepada orang ramai agar segera membuat laporan polis jika menerima nasib sepertinya.

Terlalu banyak kes ugut dan sebagainya sejak kebelakangan ini. Saya sendiri pun tak kenal siapa individu di sebalik topeng itu.

Tambahnya lagi, pelakon drama bersiri Chandelier itu mengakui membuat laporan polis kerana tidak mahu kusutkan kepala memikirkan perkara tersebut selain bagi mengelakkan daripada emosinya terganggu.

Kalau selalu dapat mesej yang mengganggu emosi kita, terus sahaja buat laporan polis atas keselamatan anda.

Dalam pada itu, Aisar turut menitip pesanan buat para netizen agar menjaga kata-kata dan perbuatan kerana takut terkena pada diri sendiri mahupun keluarga sendiri.

Ramai yang bunuh diri atau kemurungan dan sebagainya kerana kata-kata anda semua.

Terdahulu, Aisar memuat naik laporan polis yang dilakukannya semalam selain berkongsi video ugutan bunuh daripada seorang lelaki bertopeng yang tidak dikenalinya.

Aisar Khaled


2 minggu lalu

Buat Perangai Solat Atas Jalan, Video Peringatan Aisar Khaled Undang Persoalan Netizen


Diugut Bunuh Lelaki Bertopeng, Aisar Khaled Lapor Polis Demi Keselamatan Diri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo