Infotainment

DSV Dikecam Jerit Sebelah Telinga Bayi

DSV Dikecam Jerit Sebelah Telinga Bayi
DSV Dikecam Jerit Sebelah Telinga Bayi 1

Sebut saja nama Datuk Seri Vida sememangnya ramai tahu usahawan kosmetik itu sering terpalit dengan kontroversi dan adakalanya tindakannya menguncang kecaman ramai.

Baru-baru ini, Vida ada memuat naik video di Instagram memaparkan sedang mendukung seorang bayi ketika berjalan di sebuah pusat beli belah.

BACA: Muktamad! Anggap DSV Sebagai Kawan, Iqbal Zulkefli Nak Kenal Wanita Lain

Terlalu teruja melihat dengan bayi berkenaan, Vida tidak dapat menahan rasa gembira apabila menjerit di sebelah telinga anak kecil itu ketika mendukung bayi tersebut.

Bagaimanapun, tindakan Vida itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang mengecam usahawan itu kerana menyebabkan bayi tersebut menangis dengan kuat.

Di ruangan komen, ramai yang meninggalkan komen mengatakan bayi itu masih kecil dan mungkin terkejut kerana mendengar suara atau bunyi yang kuat.

Dalam pada itu, ada yang meluahkan rasa kasihan pada bayi berknaan yang terkejut mendengar jeritan Vida sehingga menangis sedemikian.

DSV Dikecam Jerit Sebelah Telinga Bayi 2


DSV Dikecam Jerit Sebelah Telinga Bayi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list