Infotainment

Eina Azman Jalani Pembedahan Leher, Mohon Doakan Sembuh Sepenuhnya

Eina Azman Jalani Pembedahan Leher, Mohon Doakan Sembuh Sepenuhnya
Eina Azman Jalani Pembedahan Leher, Mohon Doakan Sembuh Sepenuhnya 1

Menerusi satu perkongsian di Instagram, pelakon Datin Paduka Eina Azman memaklumkan dia selamat menjalani pembedahan di leher di Hospital Gleneagles.

Menurut Eina, keadaan kesihatannya kurang sihat sihat sejak kebelakangan ini dan sudah empat kali melakukan biopsi. Namun, Eina tidak menyatakan lebih lanjut mengenai penyanyi dialami.

BACA: Bantu Peniaga Kecil, Eina Azman Tawar Review Produk Percuma

Eina Azman Jalani Pembedahan Leher, Mohon Doakan Sembuh Sepenuhnya 2

“Alhamdullilah selepas enam jam, saya sudah bangun. Ramai yang WhatsApp dan mesej tanya saya kenapa tiada perkongsian apa-apa di Instagram. Pula, masih terlalu ramai yang nak tahu saya sakit apa.

“Akhir-akhir ini tahap kesihatan saya kurang sihat. Saya sudah pernah buat biopsi sebanyak empat kali di leher dari tahun 2016 sehingga hari ini dan sakit saya masih tidak hilang.

“Hari ini saya berjaya jalani pembedahan selepas dua tahun sebab tempat biopsi yang saya pernah buat beberapa kali sebelum ini masih bengkak dan sakit,” tulisnya.

Dalam entri tersebut, Eina turut memuat naik gambarnya dan dapat dilihat Eina diletakkan kain pada bahagian yang dibedah. Eina turut memohon doa agar sakitnya itu akan hilang selepas pembedahan tersebut.


Eina Azman Jalani Pembedahan Leher, Mohon Doakan Sembuh Sepenuhnya 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo