Infotainment

Enam Bulan Tak Update IG, Peminat Tertanya Mana Azar Azmi Menghilang?

Enam Bulan Tak Update IG, Peminat Tertanya Mana Azar Azmi Menghilang?
Enam Bulan Tak Update IG, Peminat Tertanya Mana Azar Azmi Menghilang? 1

Lama rasanya tak dengar cerita mengenai pelakon Azar Azmi. Malah, pelakon itu juga dilihat tidak mengemas kini akaun Instagram miliknya sejak enam bulan lalu.

Kali terakhir Azar memuat naik posting adalah pada 6 Mei lalu berkenaan produk kecantikan yang diusahakannya. Bukan itu sahaja, akaun Instagram bisnes miliknya juga tiada sebarang kemas kini.

BACA: Hafreez Adam Tak Tolak Jodoh Dengan Azar Azmi

Diruangan komen, rata-rata peminatnya meluahkan rasa bimbang serta tertanya-tanya ke mana pelakon itu menghilang serta berharap Azar dalam keadaan baik-baik sahaja.

Enam Bulan Tak Update IG, Peminat Tertanya Mana Azar Azmi Menghilang? 2

Pada Jun lalu, Utusan Online melaporkan seorang kenalan industri mendakwa Azar khabarnya sedang mengurungkan diri di rumah namun tidak diketahui sebabnya.

Malah, kelibat Azar juga tidak nampak di mana-mana acara hiburan. Apa pun kita doakan yang baik-baik sahaja buat pelakon itu dan pasti ramai mahu melihat Azar kembali muncul di kaca televisyen.


Enam Bulan Tak Update IG, Peminat Tertanya Mana Azar Azmi Menghilang? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo