Artikel Terkini

EPL: Penyokong muak sikap Ronaldo

EPL: Penyokong muak sikap Ronaldo
EPL: Penyokong muak sikap Ronaldo 1

MANCHESTER – Para penyokong Manchester United seakan sudah muak dengan sikap dipamerkan bintang mereka, Cristiano Ronaldo sambil menyifatkan kritikannya terhadap kelab itu dan pengurus, Erik Ten Hag hanya merosakkan legasi yang telah dibina.

Pemain berusia 37 tahun itu mendakwa bahawa United telah mengkhianatinya dan mengakui bahawa sudah hilang rasa hormat terhadap Ten Hag ketika sesi temubual bersama Piers Morgan.

Bagaimanapun, kenyataan secara terbuka dilakukan oleh Ro­naldo itu mengundang kemarahan para penyokong yang mendakwa dia sebenarnya telah mengkhianati kelab itu.

“Semakin cepat Ronaldo me­ninggalkan kelab ini, semakin baik untuk pasukan. Permainan ‘sarkas’ yang dicipta tidak diperlukan di kelab ini dan United menjadi lebih baik tanpanya,” kata seorang peminat.

“Ronaldo telah merosakkan legasinya sebagai seorang pemain bola sepak dan manusia. Keegoannya telah merosakkan segala-galanya. Sangat memalukan apabila dia mengakhiri karier dengan cara sebegini,” jelas salah seorang lagi peminat.

Malah, penyokong lain juga mendakwa bahawa mereka tidak sabar untuk melihat Ronaldo meninggalkan Old Trafford ke­rana sudah muak dengan sikap tidak profesional dan menganggap United bermain lebih baik tanpanya.

Ronaldo dalam temu bual berkenaan mendedahkan bahawa Ten Hag dan beberapa lagi individu mahu dia meninggalkan kelab itu ketika ditemubual selama 90 minit dalam rancangan Piers Morgan Uncensored.

“Ya, bukan sahaja jurulatih, tetapi dua atau tiga orang lagi di kelab ini mahu saya pergi. Saya rasa seperti dikhianati. Mereka tidak mahu saya berada di sini, bukan sahaja musim ini, tetapi ia berlaku sejak musim lalu.

“Saya tidak menghormati Ten Hag kerana beliau juga tidak menghormati saya,” jelasnya.
– AGENSI


EPL: Penyokong muak sikap Ronaldo 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo