Infotainment

Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua

Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua
Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua 1

Tahniah buat pasangan pelakon Ezzaty Abdullah dan Azwan Kombos yang selamat menimang cahaya mata kedua di sebuah pusat perubatan di Rawang pada jam 3.53 pagi tadi.

Berita gembira itu turut dikongsikan oleh pasangan itu di Instagram mereka sebentar tadi. Bayi lelaki mereka dilahirkan secara normal dengan berat 2.95 kilogram.

BACA: Sukar Belajar Secara Online, Ezzaty Abdullah Berhentikan Anak Sekolah

Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua 2

“Alhamdulillah, sudah ada sepasang (anak). Banyak persamaan kelahiran kali ini dengan anak sulung kami, Harum Dalia yang sudah berusia lima tahun.

“Berat kelahiran, doktor yang melakukan prosedur dan cara ‘induce’ atau proses bersalin secara paksaan juga sama. Apa yang berbeza hanya rasa sahaja,” katanya.

Dalam pada itu, Ezzaty berkongsikan proses bersalin buat kali kedua yang dilaluinya itu amat menyakitkan namun meluahkan rasa syukur segalanya dipermudahkan.

“Kali ini, jujur saya akui rasa macam hendak tercabut nyawa. Inilah pengalaman dan proses kelahiran seperti yang selalu saya dengar dan diceritakan.

“Tetapi di sebalik semua itu, Allah mempermudah dan mempercepatkan proses kelahiran anak ini. Jadi, tidak terlalu lama saya harus menahan sakit,” katanya.

Kata Ezzaty lagi, dia sudah mempunyai nama buat puteranya itu dan akan berkongsikan wajah anaknya itu selepas tujuh hari kelahiran.


Ezzaty Abdullah Selamat Bersalin Anak Kedua 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo