Infotainment

Fattah Amin, Fazura Tak Nak Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial

Fattah Amin, Fazura Tak Nak Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial
Fattah Amin, Fazura Tak Nak Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial 1

Pasangan selebriti popular, Fazura dan Fattah Amin sepakat untuk tidak terlalu mendedahkan cahaya mata sulung mereka, Nur Fatima Aisya di media sosial.

Memetik Utusan Online, Fazura berkata dia dan Fattah sedar tentang kewujudan ancaman dan pengaruh negatif dari Instagram, Youtube dan tidak akan berkompromi tentang soal keselamatan.

BACA: Fazura Tolak Watak Rebut Lelaki

“Sejak dahulu lagi, saya dan Fattah amat mementingkan privasi dan kami hanya kongsikan perkara-perkara tertentu sahaja di media sosial.

“Bila sudah lahirkan Nur Fatima, kami mahu lindungi dia daripada perkara-perkara yang tidak diingini dengan tidak mendedahkannya di media sosial dengan terlalu kerap,” katanya.

Sementara itu, Fazura mendedahkan dia dan Fattah banyak menerima tawaran yang mahu mereka berlakon bersama dalam filem dan drama.

“Kami terima banyak tawaran. Tetapi, kami berdua, lebih-lebih lagi Fattah belum memutuskan untuk berlakon bersama kerana dia tidak mahu emosi di set penggambaran seperti gaduh atau pukul dibawa sampai ke rumah.

“Bergantung kepada skrip juga. Ia perlu hanya berkisar tentang cinta. Kalau ada pergaduhan ataupun kekasaran seperti pukul dan sebagainya, dia (Fattah) tidak boleh semua itu.

“Dia percaya emosi seperti itu akan terbawa-bawa sampai ke rumah. Tetapi Insya-Allah, kami berdua akan mengusahakan sesuatu tidak lama lagi,” katanya.


Fattah Amin, Fazura Tak Nak Terlalu Dedah Anak Di Media Sosial 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list