Infotainment

Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke?

Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke?
Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke? 1

Umum mengetahui platform pelaburan, OctaFX yang sememangnya dikenali ramai kini memasuki senarai maran Bank Negara Malaysia (BNM).

Bagaimanapun, duta pelaburan tersebut iaitu pelakon Fizo Omar masih terus membisu apabila usaha pihak media untuk mendapatkan kenyataan selebriti itu gagal.

BACA: Masuk Senarai Amaran BNM, Duta OctaFX Fizo Omar & Wak Doyok Terus  Membisu

Baru-baru ini, Fizo dilihat ada memuat naik gambarnya bersama isteri, Fazeera Nazri dilihat sedang bercuti di Johor dan menaiki jet ski berdua.

Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke? 2

Seperti sudah dijangka, perkongsian Fizo itu diserang oleh netizen yang meninggalkan kata-kata sindiran di bahagian komen sedangkan ia tiada kena mengena dengan syarikat pelaburan itu.

Diruangan komen, ada yang bertanyakan adakah duit yang digunakan untuk bercuti itu merupakan hasil kerja menjadi duta syarikat pelaburan saham berkenaan.

Meskipun pelbagai komen sindiran ditinggalkan netizen, namun tiada jawapan balas daripada Fizo yang mungkin memilih untuk berdiam diri.

Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke? 3

Terdahulu, selain BNM, Suruhanjaya Sekuriti (SC) turut memasukkan OctaFX dalam senarai Amaran Pelabur atas alasan kemungkinan skim pelaburan haram klon yang menawarkan pulangan tinggi.


Fizo Omar Kongsi Gambar Bercuti, Netizen Tanya Guna Duit OctaFX Ke? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list