Infotainment

Formulasi Sarang Burung, Bantu Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah. Patutlah Artis Korea Cantik Je!

Formulasi Sarang Burung, Bantu Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah. Patutlah Artis Korea Cantik Je!
Formulasi Sarang Burung, Bantu Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah. Patutlah Artis Korea Cantik Je! 1

Korea Selatan sering dijadikan kayu ukur dalam dunia kecantikan. Mana tidaknya, lihat sahajalah wajah penyanyi idola dan pelakon mereka, flawless betul. Kalau kamera zoom pun nampak licin je.

Apa yang menarik mengenai kecantikan ala Korea ni ialah mereka sangat menitikberatkan kelembapan supaya kulit kekal sihat, kerana ia juga merupakan salah satu rahsia kulit kekal anjal dan wajah tampak awet muda. 

Reset Usia dengan Nutox Renewing Treatment!

Nutox Renewing Treatment

Siapa je yang tak nak wajah nampak muda kan? Tapi apabila usia semakin meningkat, wajah mula kehilangan lembapan yang menjadi salah satu punca kedutan. 

Disebabkan cuaca di negara ini panas dan lembap sepanjang tahun, pemilihan produk penjagaan adalah sangat penting buat kaum wanita. Iyalah, takkan nak biarkan kulit kering dan kedutan muncul awal pada wajah. Terus nampak tua sebelum usia. Takutnya!!!

No worries guys, let’s go back to basic dengan rutin penjagaan wajah. Rangkaian penjagaan wajah yang kami nak kongsikan dengan korang ialah Nutox Renewing Treatment

Nutox Renewing Treatment

Rangkaian ini terdiri daripada Nutox Renewing Treatment Milk Cleanser, Nutox Renewing Treatment Moisturiser Essence, Nutox Renewing Treatment AmpouleNutox Renewing Treatment Crème dan Nutox Renewing Treatment Sleeping Mask.

Apa yang membezakan produk ni berbanding jenama lain di pasaran ialah ia diformulasikan dengan Actistem Gold Nest dan teknologi Tri-Lumines Complex™ untuk meningkatkan penghidratan dan membaiki kulit kusam.

Selama ni tahu orang minum sarang burung je, rupanya boleh guna untuk kecantikan juga!

Kalau korang nak tau, manfaat  Actistem Gold Nest ni ialah untuk menggalakkan penghasilan kolagen dalam kulit bagi membantu meningkatkan penghidratan dan keserian wajah. 

Nutox Renewing Treatment

Teknologi Tri-Lumines Complex™ nya pula dikuasakan dengan 3 ramuan yang terbukti secara klinikal sebagai bahan mesra kulit iaitu Betaine, Niacinamide dan Kaviar Limau. 

Eco-Certified Genencare?, atau Betaine, memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit serta menguatkan lapisan pelindung wajah. Manakala Niacinamide menghaluskan tekstur kulit dan merapatkan pori-pori. 

Kaviar Limau, sejenis AHA, adalah bahan pengelupasan semulajadi yang menyingkirkan sel-sel kulit mati. 

Rangkaian Nutox Renewing Treatment terbukti dapat meningkatkan keserian wajah selain mengekalkan kelembapan selama 72 jam. Tengok manfaat bahan-bahannya pun dah yakin dengan hasil yang diberikan!

Get Set, GLOW!

Dalam produk ni ada 2 produk hero yang korang tak boleh miss iaitu Moisturising Essence and Ampoule yang telah terbukti secara klinikal dan diuji secara dermatologi memberikan hasil kulit wajah yang lebih sihat, lembut dan lembap.

Nutox Renewing Treatment Moisturiser Essence memberikan kelembapan kulit serta-merta yang mampu bertahan sehingga 72 jam. Hasilnya wajah lebih sihat, lembut dan anjal setelah beberapa penggunaan.

Satu lagi produk utama dalam rangkaian ini ialah Nutox Renewing Treatment Ampoule yang mempunyai fungsi 2 dalam 1 iaitu membantu pengelupasan dan menghaluskan kulit wajah. Formulanya telah terbukti secara klinikal untuk menyerlahkan kulit yang berseri seawal sapuan pertama. 

Teksturnya yang tidak melekit membantu meningkatkan penyerapan ramuan aktif pada wajah. Selepas beberapa penggunaan korang dapat lihat wajah kelihatan lebih muda, berseri dan bersinar.

Satu perkara yang korang kena tahu, Nutox Renewing Treatment Ampoule ni juga merupakan best seller* untuk pilihan kulit cerah berseri. Mesti cuba ni!!

Stay Young dengan Nutox Renewing Treatment

Kalau dah jadi best seller, confirm rangkaian Nutox Renewing Treatment ni memang terbukti berkesan. Korang tunggu apa lagi add to cart sekarang di Shopee atau Lazada.

Untuk maklumat lanjut klik SINI atau ikuti Nutox di Facebook dan Instagram.

Kembalikan kelembapan pantas pada wajah dan Stay Young dengan Nutox Renewing Treatment.


Formulasi Sarang Burung, Bantu Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah. Patutlah Artis Korea Cantik Je! 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo