Infotainment

Gara-Gara Ahli BTS ‘Tersilap’ Sebut, Restoran Mexico Ini Sanggup Tukar Nama

Gara-Gara Ahli BTS ‘Tersilap’ Sebut, Restoran Mexico Ini Sanggup Tukar Nama
Gara-Gara Ahli BTS 'Tersilap' Sebut, Restoran Mexico Ini Sanggup Tukar Nama 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Tidak boleh disangkal lagi, pengaruh BTS memang kuat dan kumpulan idol K-pop itu tutut dikenali di seluruh dunia. BTS mula dikenali selepas memulakan penampilan sulung mereka pada tahun 2013.

Terbaharu, tular klip video ahli BTS menikmati makanan Mexico daripada restoran Chipotle. Menjadi perhatian ramai apabila ahli BTS iaitu Jungkook tersalah sebut nama restoran tersebut sebagai ‘Chicotle’.

Klip tersebut mendapat perhatian netizen dan rata-rata netizen berasa terhibur melihat Jungkook salah menyebut nama makanan serta restoran tersebut. Lebih mengejutkan, para netizen turut mengatakan restoran itu telah menukar namanya kepada ‘Chicotle’ di Twitter.

Bukan itu sahaja, restoran terbabit juga menyunting gambar papan tanda restoran dan menggantikan perkataan Chipotle kepada Chicotle. Malah, para peminat dapat menerima sebutan salah oleh Jungkook.

Untuk pengetahuan anda, video itu dirakam semasa lawatan terbaharu kumpulan itu ke Los Angeles ketika mereka mengadakan konsert bersemuka pertama mereka pada Disember 2021 sejak wabak COVID-19 bermula.

Tahukah anda bahawa pengaruh BTS ini telah menyebabkan kru penerbangan tidak menang tangan? Klik pautan di bawah untuk ketahui lanjut.

Gara-Gara BTS, 80 Penumpang Pesawat Pesan Ramen Buat Kru Penerbangan Tidak Menang Tangan

Sudah Mula Dijual, ‘Army’ Serang McDonald’s Seawal 10 Pagi Kerana BTS Meal


Gara-Gara Ahli BTS 'Tersilap' Sebut, Restoran Mexico Ini Sanggup Tukar Nama 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo