Infotainment

Gara-Gara Kucing Beranak, A.Aida Batal Rancangan Raya Luar Negara

Gara-Gara Kucing Beranak, A.Aida Batal Rancangan Raya Luar Negara
Gara-Gara Kucing Beranak, A.Aida Batal Rancangan Raya Luar Negara 1

Penerbit Datuk A.Aida berkata segala perancangan untuk menyambut hari raya di Singapura terpaksa dibatalkan gara-gara kucing kesayangannya bakal beranak.

Memetik mStar Online, Aida berkata rancangan itu dilakukan disaat akhir disebabkan tarikh kucing beranak dijangka pada hari raya.

BACA: A.Aida Terkejut Puteri Balqis Tarik Diri Saat Akhir

“Tahun ni saya terpaksa cancel beraya di luar negara. Sebab kucing kesayangan saya nak beranak, jadi terpaksa beraya dengan kucing tahun ni.

“Doktor beritahu yang tarikh kucing saya beranak kemungkinan pada hari raya. Saya tak berani nak tinggalkan kucing dengan doktor,” katanya.

Setiap tahun beraya di luar negara, Aida berkata dia dan keluarga hanya beraya di Ukay Perdana sahaja tahun ini.

Ditanya mengenai pasangan, Aida berkata buat masa ini dia tidak terfikir untuk mempunyai pasangan kerana ada perkara penting perlu diberi tumpuan.

“Buat masa sekarang ini, saya tidak terfikir langsung untuk mempunyai pasangan, sebab sekarang ini saya tengah fokus untuk siapkan rumah saya di Janda Baik. Selagi rumah saya tak siap, tak terfikir untuk fikir cari pasangan,” katanya.


Gara-Gara Kucing Beranak, A.Aida Batal Rancangan Raya Luar Negara 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list