Artikel Terkini

Garapan Sebuah Kediaman Yang Mengetengahkan Ciri Kontemporari

Garapan Sebuah Kediaman Yang Mengetengahkan Ciri Kontemporari
Garapan Sebuah Kediaman Yang Mengetengahkan Ciri Kontemporari 1

Dalam menyelami kediaman Arkitek Idr Ismail Chik ini tidak menghampakan bagi yang mencintai alam semula jadi. Sentuhan kontemporari yang membawa masuk naluri alam dalam setiap sudut dalam kediaman membuatkan rumah ini rasa lebih tenang dan mendamaikan. Jika diperhatikan keseluruhan perincian di dalam rumah ini, beliau memilih kemasan yang cukup berkualiti.

Jika tahu menilai estetika kayu yang menjadi pilihan pemilik ini, pasti anda dapat menilai bagaimana cita rasa Idr Ismail Chik ini. Beliau bukanlah calang-calang di dalam industri seni bina dalaman dan juga landskap ini. Beliau sudah banyak makan garam dalam mencipta nama dengan menghasilkan banyak projek-projek yang memberi impak pada pelanggannya.

Lihat sahaja kediamam beliau, seakan berada di sebuah rumah percutian yang memiliki 1001 elemen magis dalam sentuhannya. Sudah lama rasanya IMPIANA tidak melihat kediaman yang mempunyai konsep tropika sebegini. Jom lihat sebalik sentuhan Idr Ismail Chik ini.

Garapan Sebuah Kediaman Yang Mengetengahkan Ciri Kontemporari 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo