Infotainment

General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual

General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual
General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual 1

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

General Motors merupakan syarikat pembuat kereta terkemuka di sebalik Chevrolet, GMC, Cadilac dan Buick. Dengan populariti perkhidmatan ChatGPT pada hari ini, syarikat ini turut menyatakan hasrat untuk menggunakan teknologi tersebut sebagai ganti kepada buku manual kenderaan.

Artikel Berkaitan:

Bagaimanapun, implementasi pihak GM dijangka berbeza sedikit, di mana ia bakal diintegrasikan bersama sokongan arahan berasaskan suara. Sehubungan itu, GM akan membangunkan teknologi arahan suara yang diintegrasikan dengan ChatGPT.

General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual 2
Sumber Gambar: CNN

Hal ini supaya boleh menjawab kesemua soalan yang dilontarkan oleh pengguna apabila menghadapi masalah. Selain itu, GM juga dijangka mengintegrasikan ChatGPT dengan penyedia baik-pulih yang mana membolehkan pengguna terus membuat temu janji bersama bengkel.

Pihak GM juga mengatakan ini bukanlah satu evolusi penggunaan arahan suara sahaja yang mana pengguna boleh menjangkakan kenderaan yang diterima kelak jauh lebih berkemampuan dan maju. Buat masa ini, masih belum diketahui lagi bilakah pihak GM akan mengimplementasi integrasi ini pada kenderaan keluaran mereka.


General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo